viernes, 14 de junio de 2013

Sinergia per a l'èxit.



Sinergia per a l'èxit.
.

Quan es vol tenir èxit a un projecte el millor és formar un bon equip. És per això que recentment s'han unit els germans Roca, propietaris del Celler de Can Roca, considerat el millor restaurant del món, en Pere Gifre, dissenyador industrial expert en escenografia, escultura i disseny VFX i  D3D, la suma d'Art Carré i Xevi Colomer, especialistes en assessorament, disseny industrial i industrialització de productes.

Els germans Roca van voler inventar una experiència nova barrejant l'art i la gastronomia en un sopar titulat El Somni, on hi van ser convidats tan sols dotze comensals il·lustres. Aquesta experiència, no només estava focalitzada en el menjar si no que també hi tenia molt a dir l'ambientació de l'espai, la música, les olors, la il·luminació, la decoració i la pròpia vaixella.

En Pere Gifre rebé la proposta de crear la d'aquest àpat tan exclusiu. Un cop tingué fets els primers esbossos dels dissenys, aquests van ser aprovats pels Roca.
D3D fou contractat per a ajudar amb el disseny i controlar tot el procés que calia seguir per a fabricar les peces, des dels l'inici amb els prototips virtuals fins a la materialització final del producte. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario